Over

BERKANA

Berkana 

Is de 18e rune van het oude Futhark en heeft de klank B. ... Het is een genezend en zuiverende rune, die je kunt toepassen wanneer je jezelf of iemand anders wil steunen bij een nieuwe fase in het leven. Ook staat het teken voor het gezin, het huis en voor de vreugde van vruchtbaarheid.


De vorm van Berkana doet denken aan de borsten van een vrouw en heeft daarom te maken met het moederlijke, het koesterende en het voeden.

Met name van pril leven. Je kunt hierbij denken aan baby’s en jonge dieren, maar ook aan een pas opgezet bedrijf of een studie, baan of levensfase waaraan je net bent begonnen.


Berkana staat symbool voor:

Vruchtbaarheid, vrouw, vrouwelijkheid, liefde, geboorte, voortplanting, groei, genezing, samenwerking, verjonging, kinderen. Een nieuwe start. Vrouwenzaken of specifiek vrouwelijke eigenschappen of lichaamsgesteldheden.


"Wees welkom en laat je omhullen door de warmte en veiligheid van moedersschoot, 

Berkana"

Visie

Berkana is een sacred space voor vrouwen die opzoek zijn naar verdieping, verbinding en heling in alle fases van hun leven.


Een door Marinka Joanne opgezet aldoor groeiend centrum door vrouwen en voor vrouwen.

Een jaar journey, een jaartraining,  trauma release cirkels, 1 op 1 trauma release, innerlijk kind healing cirkels, cirkels met plantmedicijn en tantra cirkels.

Kijk in de agenda voor het aanbod.

Drijfkracht achter Berkana: 

Marinka Joanne

"Wanneer we de vrouw helen, brengen we de samenleving weer terug in balans.

Dat geloof ik echt"

Op dit moment ben ik, na een hobbelige zoektocht die door dokere periodes leidde, op mijn pad aangekomen. Eindelijk kan ik mijn hooggevoeligheid als kracht gebruiken en mijn spirituele ontwikkeling, ervaring in channeling, shamanic healing, levenservaring en vermogen tot zelfheling en magie inzetten om anderen te ondersteunen en te guiden. Magie is voor mij wat er ontstaat op het moment dat je met elkaar een veld creeert waarin iedereen zich veilig en gehoord voelt. Een moment waarop we allemaal voelen dat er iets gebeurd maar we dit niet kunnen uitleggen in woorden.

Meer over Marinka Joanne