Na een intense inwijding ontving Mirre Joanne een download.

Er mocht een nieuwe sisterhood ontstaan. Een journey van vrouwen opzoek naar hun eigen vuur, heling en kracht.

De woorden stroomden, de vrouwen melden zich aan voor 6 verschillende cirkels. En nu is het tijd om de RFTF sisterhood te laten groeien door middel van Franchise sisters.


Over de journey


Het is tijd om jezelf los te maken van de ketenen uit de oudheid en op te staan uit het vuur. Het is tijd om stap voor stap de weg te vinden naar jezelf, te leven naar je kunnen en je eigen kracht en grootsheid te voelen. Laten we met terugwerkende kracht onze vrouwelijke bloedlijn helen. Laten we onze voormoeders eren door onze ruimte te nemen om de meest pure vorm van ons zelf te ontmoeten.


Leven vanuit je vrouwelijke kracht.

Het is zo prachtig om te leven vanuit je vrouwelijke kracht, toch klinkt het soms zo abstract. Wat is nu eigenlijk je diepste hartsverlangen en wat houdt je tegen om dit te volgen? Ontdek wat jou van nature gemakkelijk afgaat en wat jouw talenten zijn. Laat de energie moeiteloos door je heen stromen, zodat je in een staat van flow en overgave kunt leven. Herinner jezelf aan wie je werkelijk bent.


Gedurende deze vier maanden gaan we met elkaar op reis.

Met oa schaduwwerk, moederlijn en innerlijk kind werk nemen we de tijd om oude wonden te helen, dit alles in een liefdevolle verbinding met elkaar. In deze periode zet je de eerste stappen op het pad naar je ware zelf. Leer luisteren naar je intuïtie en ervaar de krachtige verbondenheid van samenkomen in een vrouwencirkel.

Sisterhood


Tijdens deze reis zul je al snel een sterke verbondenheid voelen met de andere vrouwen, als echte sisters. Je ontmoet vrouwen die net als jij het pad bewandelen naar hun diepste hartsverlangen. We dragen elkaar wanneer dat nodig is en worden zelf gedragen als we steun kunnen gebruiken. Het is deze diepe connectie met andere vrouwen die ons verder helpt op onze weg naar waar we werkelijk thuishoren.


Je krijgt je eigen sister cirkel, bestaande uit maximaal 9 vrouwen. Hierbinnen zijn er online bijeenkomsten en is er een appgroep voor tussentijds contact.

Daarnaast word je onderdeel van een groeiende landelijke sisterhood. 

Live ceremonie dag


Op de helft van de Rise from the fire journey, komen de sister cirkels samen voor een live ceremonie dag onder leiding van Mirre Joanne.


Tijdens deze intensieve ceremonie dag begeleid ze je door oefeningen in embodiment, verbinding, emotional release en een prachtige moeder wond ceremonie.


De poort is op dit moment: Open!

Aanmelden voor journey 7, kan vanaf 1 mei

De journeys starten begin september.

Welkom in de RFTF sisterhood! 


Online cirkels 2024:

September

Controle

Het levenspad

Meditatie


Oktober

Zelfvertrouwen

 Zelfliefde

Ruimte nemen


26 oktober | Live ceremonie dag olv Mirre Joanne

Moeder dochter ritueel.

Shedding skin en emotional release.


November

Luisteren naar je innerlijke stem

Grenzen

Schaduwwerk


December

Wie ben ik? Wat kan ik?

De kracht van visualisatie

Afsluitende cirkel

Ontdek jouw

RFTF sister cirkel

Merel

 • Energie healing & lichaamswerk
 • Online vrouwencirkels
 • Innerlijk kind therapie
 • Persoonlijk leiderschap

In 2020 belandde ik in een fertiliteitstraject dat uiteindelijk drie jaar zou duren. Naast dat ik in de medische molen beland was, besloot ikook eenreis naar binnen te maken, om te kijken wat de niet-medische reden voor mijn vruchtbaarheidsproblemen kon zijn.

Afgelopen najaar mocht ik deelnemen aan de Rise From The Fire journey bij Mirre.

Alle onderwerpen die ik tijdens mijn reis naar het moederschap tegen was gekomen, kwam ik nu opnieuw tegen, maar dan als moeder. Dit heeft me nóg dichter bij mijn kern gebracht, en nog dieper durven laten zakken in (contact met) mezelf. Nu loop ik met liefde een stukje mee op het pad van andere vrouwen, tijdens dezeinnerlijke reis naar hun ware kern.

Jet

 • Geestelijke gezondheidskunde
 • · Master Mental Health
 • · Holistisch kinderslaapcoach
 • · Geboortecoach

Ik woon met mijn man, twee kindjes en een poes in Oss. Onze droom is om ooit een familiedomein met voedselbos te creëren, maar tot die tijd werk ik als holistisch kinderslaapcoach en geboortecoach. De Rise from the fire journey bracht een bijzonder omslagpunt in mijn leven en met mijn sisters van toen heb ik na al die tijd nog steeds contact. (Ik ben een O.G. uit de tweede cirkel). Ik kan niet wachten om een supportive ruimte te bieden waarin vrouwen met zichzelf, elkaar en het grotere geheel in verbinding kunnen komen.

Liza

 • Innerlijke (kind) verbinding
 • Zenuwstelsel en meditatie
 • BRTT & TRB

Mijn naam is Liza Cesira. Na vele reizen over de wereld heeft de reis naar binnen en als single moeder van mijn fantastische kindje, mij naar mezelf gebracht. Thuis in mijzelf. Van jongs af aan voelde en zag ik zo veel, maar had de tools nog niet dit te reguleren. En leerde door eerst de donkere stukken zacht aan te kijken, te helen, het licht te kunnen ervaren. Waardoor ik voluit in vertrouwen leef in verbinding met de natuurlijke cyclus van moeder aarde en volledig in het volgen van mijn intuïtie. Ik ben van mening dat ieder mens hier is met een eigen kracht en licht welke gezien mag en wil worden.

We hebben te leren voelen wat gevoeld wil worden (the good, the bad and ugly), voordat we kunnen voelen hoe we ons willen voelen.

Zoë

 • reiki
 • wikkelbehandeling
 • (job)coaching
 • zwangerschapscirkels en post partum treatment

Zo’n tien jaar geleden had ik mijn eerste kennismaking met het pad van zelfontwikkeling. Ik begon met de opleiding Leerweg van de Ziel, waar ik duidelijkheid kreeg voor wat ik al zo lang voelde maar wat niet tastbaar was. Een bevestiging. Thuiskomen, zo voelde het. Daarna leerde ik mensen te ondersteunen door middel van Reiki en wikkelbehandelingen, voor rust en ruimte in hun eigen lichaam.


Drie jaar geleden was Mirre mijn doula bij Shaiya. Hierna volgde ik verschillende journeys bij haar en liet zij mij kennismaken met wat een sisterhood is en kan betekenen.

Nooit gedacht te voelen wat ik daar voelde. Ik ontdekte de kracht van gedragen worden zonder oordeel, gezien worden zonder oordeel, gehoord worden zonder oordeel. En dat allemaal vanaf de start, met een groep vrouwen die ik nooit eerder gezien had.

De Rise from the fire journey gaf mij helderheid in mijn gevoel en mijn gedrag en ik mocht in een veilige omgeving volledig zijn wie ik ben. Met mijn lichte en donkere kanten. De tools die ik tijdens deze journey leerde, zijn nog elke dag van grote waarde.

Daarom kijk ik er naar uit om dit met jou te delen, jou te dragen en jou welkom te heten in de sisterhood.

September 2024 starten er weer nieuwe journey's!


Aanmelden kan bij de gewenste facilitating sister


Ancient witch: 600,- tot 30 juli

New age witch: 700,-  tot 20 augustus


Prijzen zijn inclusief btw. 

Wil je betalen in termijnen? Informeer bij de facilitating sister naar de mogelijkheden.