"Sluit je ogen,

neem je tijd.

Een heel weekend lang mag jij je tijd nemen"

Lieve mama

Lieve vrouw

Lieve sister


Hoe had je kunnen weten dat je binnenstebuiten gekeerd zou worden?

Dat je elke dag uitgedaagd zou worden in je aller diepste zijn.

Hoe had je kunnen weten dat het mogelijk was om jezelf te vergeten.

Dat je in de spiegel zou kijken opzoek naar jezelf.

Dat je weer opnieuw van jezelf mocht leren houden.

Hoe had je kunnen weten dat je een nieuwe dimensie binnen zou gaan toen je kindje besloot om bij je te komen.


Tijd om te Helen.

Tijd om te delen.

Tijd om te huilen of te lachen.


Dit weekend is helemaal voor jou.

Voor mij.

Met elkaar.


Welkom lieve mama

Welkom lieve vrouw

Welkom lieve sister

Next:

13-15 september 2024

"Een mama die in contact staat met zichzelf, kan de moeder zijn die ze graag wil zijn"

Een weekend lang ontMOEderen, helen en weer voelen dat je in je (nieuwe) lichaam mag landen.


Programma met oa:

Opening ceremonie

Zweethut

Cacao ceremonie

Rite of the womb


"Gun jezelf

zo'n weekend"

Maximaal 12 vrouwen

Dit weekend nodigt je uit om te verbinden met andere vrouwen die hun weg vinden in het moederschap en terug naar de nieuwe versie van zichzelf.


Het weekend wordt gefaciliteerd door Evi (Moederliefde) en Mirre Joanne.

De facilitators

Evi (Moederliefde)

Facilitator

De reis in het moederschap was (is!) voor mij de meest bijzondere, inspirerende en krachtigste reis die ik gemaakt heb! Twee jaar geleden nam ik deel aan het transformerende M.E wknd, waarin ik naast mijn rol als moeder niet weer mijn oude zelf werd, maar mijn nieuwe ik ontdekte.


Met veel liefde en toewijding breng ik mijn achtergrond in familie opstellingen, systemisch werk en ceremonie facilitator ervaring naar het M.E wknd om voor jouw, lieve mama, de ruimte de scheppen voor net zo'n bekrachtigende ervaring.

Mirre Joanne

Oprichtster Berkana sacred space

Tijdens dit weekend kom ik jullie meenemen op een diep helende reis naar "de baarmoeder van moeder aarde", of te wel, we gaan de zweethut in. Het opbouwen van de hut, houthakken en uiteindelijke warmte helpt je weer landen in je lichaam, het contact met de aarde en de andere mama sisters werkt diep helend, transformerend en verbindend.

Reserveer hier je ticket

Betalen kan in 1x of in 2 termijnen

M.E wknd mei 2021

"Één woord: wauw! Ik ben mee geweest naar het m.e. weekend, en het was ver boven verwachting fijn/mooi/geweldig/inspirerend en ga zo maar door. Een unieke ervaring die mij persoonlijk heel veel gebracht heeft. Het m.e. weekend is een veilige plek, waar ik me al snel welkom voelde. Ik heb fijne connecties gemaakt, goede gesprekken gevoerd met fantastisch gezelschap, gelachen, gehuild, genoten en bijgekomen. Ik voelde dat ik hier bij moest zijn, en ik voel dat het de juiste keuze was om te gaan. Dit was een heel waardevol kado aan mezelf, en het zal me altijd bijblijven. Ondanks dat het spannend was om zo ver weg en zo 'lang' van huis te gaan voelde het als thuiskomen. Thuiskomen bij andere vrouwen, met ieder een eigen verhaal, en thuiskomen bij mijzelf. Ik ben Mirre  ontzettend dankbaar voor het organiseren van dit geweldige weekend, voor alle lessen, en voor de warmte en de liefde die zij uitstraalt. Kortom; gewoon doen."


- Laura

“Ik heb een tijdje nagedacht over hoe ik het m.e. weekend kan omschrijven,zonder dat deze woorden op papier tekort doen aan wat deze ervaring echt voor mij heeft betekend. Maar dat is zo lastig. Voor mij was het o.a. magisch, verbindend, tijd voor mezelf,vol liefde, bijzondere vrouwen, helend, een lach en een traan, bijzonder, verdiepend en zoveel meer. Het was een geweldig mooie reis naar binnen, echt contact met mijn baarmoeder, met de baby in mijn buik. Maar ook vooral naar wat ik nodig heb als moeder, als vrouw aan zelfliefde, aan selfcare. Het was overweldigend, op een geweldig mooie manier en ik gun het elke moeder om dit mee te maken!"

- Danjela

"Het M.E. weekeinde is moeilijk in 1 gevoel of beleving te omschrijven. Voor mij was het gehele weekeinde een (heerlijk vegan) diner met pakketjes van geluk, ontspanning, confrontatie, angst, overwinning en verbondenheid.
Een weekeinde die nog lang fibreert, richting geeft maar ook gewoon goed is. Mirre draagt, steunt, verbind en draagt over. Waardoor ik terug naar huis ging met een gevoel van ontspanning en kracht. Ik kan dit, ik doe dit en ben er goed in"

- Floor

M.E wknd mei 2022

Foto's door: ©Marieke knox

M.E wknd herfst editie 2021 

Foto's door: ©MariaStijgerAramburu